ΟΣΕΑΔΕ: Όχι στους πλειστηριασμούς - Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

Την αντίθεσή της στο νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφήνει χωρίς προστασία χιλιάδες εργατικές - λαϊκές οικογένειες και ανοίγει το δρόμο για μαζικούς πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, εκφράζει η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ).
Σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει: «Το νέο πολυνομοσχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να μας βρει στο δρόμο του αγώνα σε κάθε τόπο εργασίας, σε κάθε γειτονιά. Σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά όλοι μια γροθιά να μην αφήσουμε κανένα λαϊκό σπίτι απροστάτευτο απέναντι στους πλειστηριασμούς και στις διακοπές ρεύματος.
Να δυναμώσει η αλληλεγγύη, να δυναμώσει η παρέμβαση των σωματείων! Κανένας μόνος του. Συλλογικά να απαντήσουμε.
Να βάλουμε φρένο συνολικά στην πολιτική που καθημερινά μας πτωχεύει, που μας οδηγεί στην εξαθλίωση, που αναδεικνύει με κάθε τρόπο τη βαρβαρότητα του καπιταλισμού.

Ο δρόμος της αντεπίθεσης για την ανάκτηση των απωλειών και της ανακοπής των νέων βάρβαρων μέτρων απαιτεί μαζικό, οργανωμένο, προσανατολισμένο αγώνα απέναντι στον πραγματικό αντίπαλο που σήμερα μας ξεζουμίζει σε δικαιώματα, μισθούς, διαλύει το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα, κλέβει τον ιδρώτα μας, τον πλούτο που εμείς παράγουμε. Να απαντήσουμε στην εξουσία του κεφαλαίου, στην κυβέρνηση, στην ΕΕ με ανέβασμα της μαχητικότητάς μας, με οργάνωση στα σωματεία, με ανάπτυξη των συλλογικών διαδικασιών, με νέα απεργία».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget