Μαζικές και μαχητικές οι απεργιακές συγκεντρώσεις σε Λαύριο και Ελευσίνα

Με μαζική συμμετοχή εργαζομένων, συνταξιούχων, γυναικών και ανέργων πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση στο Λαύριο που διοργάνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου.
Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής, Μάης Μεντής, ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Λαυρίου, ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Λαυρίου και η ομάδα γυναικών της ΟΓΕ.
Κεντρική ομιλία έγινε από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου,Βάλσαμο Συρίγο. Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης όπου κυριάρχησαν συνθήματα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, τα χαράτσια και τη φοροληστεία.
Στην Ελευσίνα η απεργιακή συγκέντρωση έγινε στην Πλατεία Ηρώων στο κέντρο της πόλης. Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Θριασίου και ο πρόεδρος του σωματείου των Συνταξιούχων Ελευσίνας. Την κεντρικη ομιλία έκανε ο Νίκος Μαΐλης, πρόεδρος του σωματείου των ιδιωτικών υπαλλήλων Θριασίου. Μετα τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget