Οινόφυτα: Χρυσαυγίτες ενοχλούνται από τη δράση του ΠΑΜΕ

Η δράση του ΠΑΜΕ, του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, ενοχλεί τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Τελευταίο παράδειγμα στα Οινόφυτα, όπου γνωστός χρυσαυγίτης της περιοχής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην περιοχή, πιάστηκε «επ' αυτοφόρω» την Κυριακή 18 Οκτώβρη να σκίζει αφίσες που καλούν στο συλλαλητήριο στις 22 Οκτώβρη από συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ.
Παρά την αντίδραση του τελευταίου, ο χρυσαυγίτης συνέχιζε να σκίζει τις αφίσες, ενώ του επιτέθηκε και φραστικά. Σταμάτησε, μόνο όταν οι κάτοικοι, ακούγοντας τις φωνές, βγήκαν να δουν τι συμβαίνει.
Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θήβας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει «στους εργάτες και εργάτριες των εργοστασίων, τους νέους και τις νέες, σε όλο το λαό της περιοχής των Οινοφύτων τη φασιστική Χρυσή Αυγή η οποία στοχοποιεί συστηματικά και μεθοδευμένα όποιον αντιστέκεται, όποιον οργανώνεται, όποιον καλεί σε αντίσταση ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης που έρχεται με νέο μνημόνιο, με νέα μέτρα να γκρεμίσει ό,τι έχει απομείνει όρθιο».
Σημειώνει ότι για ακόμα μία φορά αποκαλύπτεται ο ρόλος των χρυσαυγιτών.
«Πέρα από υπόδικοι για σοβαρότατα εγκλήματα, πέρα από δολοφόνοι είναι και μπράβοι των αφεντικών. Τα καλύτερα -φασιστικά- τσιράκια του συστήματος! Έχουν μόνιμη στόχευση και μόνιμη δράση ενάντια στο ΠΑΜΕ, ενάντια στους κομμουνιστές, ενάντια σε όποιον αντιστέκεται και διεκδικεί!
Βαράνε προσοχή και δεν βγάζουν τσιμουδιά για την απληρωσιά μέσα στα εργοστάσια και στους χώρους εργασίας, για την εκμετάλλευση και την ελαστική εργασία. Βαράνε προσοχή στο κεφάλαιο και την εξουσία του, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την πολιτική της, αλλά επιδίδονται σε απειλές και τραμπουκισμούς απέναντι σε εργάτες, απέναντι σε κομμουνιστές, απέναντι σε μετανάστες!
Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι τους παίρνει! Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ έχει πείρα από τέτοιους... Έχει και τη δύναμη να τους αντιμετωπίσει!».
Η Γραμματεία Θήβας του ΠΑΜΕ καλεί όλο το λαό των Οινοφύτων να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές. Να απομονώσει το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο στα Οινόφυτα την Πέμπτη 22 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στην πλατεία.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget