ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ Πρωτοβουλίες για την προετοιμασία νέας απεργίας

Πολύμορφη δράση και αγωνιστικές πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν σωματεία και μαζικοί φορείς καλώντας τους εργαζόμενους και το λαό να ετοιμαστούν για νέα πανεργατική πανελλαδική απεργία και να οξύνουν παντού την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και την εργοδοσία με αιχμή το Ασφαλιστικό. Σε όλη τη χώρα οι γραμματείες του ΠΑΜΕ, Σωματεία και φορείς προχωρούν σε συσκέψεις για την καλύτερη οργάνωση και την αγωνιστική απάντηση. Συγκεκριμένα:
Παρασκευή 15 Γενάρη
- Στις 6 μ.μ., το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας οργανώνει κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας, ξεκινώντας από την πλατεία Κάνιγγος. Στην κινητοποίηση καλούν, επίσης, η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής, το Συνδικάτο Εργαζομένων Κατεργασίας Ξύλου, το Σωματείο Εργαζομένων στην Εταιρεία Ανελκυστήρων «ΚΟΝΕ», το Σωματείο Εργαζομένων στην Κατασκευή του «Αττικό Μετρό», το Σωματείο Μισθωτών - Τεχνικώνκαι το Σωματείο Εργαζομένων στον «Ζαριφόπουλο».
- Στις 13 μ.μ. κοινή συνεδρίαση του Συνδικάτου ΟΤΑ ν. Αχαΐας, με τους προέδρους των παραρτημάτων του Συνδικάτου Καλαβρύτων και Δυτικής Αχαΐας. Στη συνεδρίαση καλούνται και τα σωματεία ΚαθαριότηταςΥπαλλήλων και Οδηγών του Δήμου Πατρέων. Η κοινή συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία του Συνδικάτου ΟΤΑ.
- Στις 6.30 μ.μ. η Γραμματεία Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΠΑΜΕ καλεί σε συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο.
-Στις  10:30 πμ στο ΙΚΑ Λαμίας καλούν τα σωματεία Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Γάλακτος – Τροφίμων- Ποτών, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Λαμίας.
- Στις 10 π.μ. κινητοποίηση του Συνδικάτου Οικοδόμων ν. Θεσσαλονίκης, του Συνδικάτου Κατεργασίας Ξύλου και του Σωματείου Μισθωτών - Τεχνικών Μακεδονίας στο περιφερειακό κατάστημα του ΟΑΕΔ της οδού Δωδεκανήσου.
- Στις 6 μ.μ. η τοπική Γραμματεία Έβρου του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει μαζική εξόρμηση – πικετοφορία στο κέντρο της Κομοτηνής. Το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί μπροστά στο Δημαρχείο.
- Στις 6 μ.μ. στα Γιάννενα πικετοφορίες στους δρόμους της πόλης από το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και την ΟΓΕ  

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget