ΣΟΦΤΕΞ Ανακοίνωσε το κλείσιμο του εργοστασίου η εταιρεία

Το κλείσιμο του εργοστασίου της«Softex» στο Βοτανικό ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης, η εταιρεία. Υπενθυμίζουμε πως από τον περασμένο Ιούλη, όταν η πυρκαγιά κατέστρεψε τμήμα των εγκαταστάσεων, η ζημιά δεν αποκαταστάθηκε και η μονάδα που κάηκε παρέμενε κλειστή. Παρά τις παρεμβάσεις του σωματείου και την ανησυχία των εργαζομένων, η εργοδοσία αρνούνταν να ανοίξει τα χαρτιά της.
Τελικά χτες, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του σωματείου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε πως βρίσκεται στη «δυσάρεστη θέση» να ανακοινώσει το κλείσιμο του εργοστασίου, επικαλούμενος το οικονομικό βάρος των επισκευών και την αδυναμία των μετόχων να ανταποκριθούν σε αυτό.
Το σωματείο είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά τα σχέδια της εργοδοσίας και είχε προειδοποιήσει τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Ετσι, πριν απ' αυτή την εξέλιξη, είχε καλέσει σε Γενική Συνέλευση, σήμερα, Παρασκευή, στη 1 μ.μ., στο χώρο του εργοστασίου.
Στην ανακοίνωσή του το επιχειρησιακό σωματείο τονίζει: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με το δικαίωμά μας στη δουλειά, με το δικαίωμά μας στη ζωή. Πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά η εργοδοσία ότι εμείς εδώ δεν θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και δεν θα παραδοθούμε. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, οργανωμένα για να δουλέψει ξανά το εργοστάσιο».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget