ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ Σ. Βαρδαλής: Να προστατευθεί η ελεύθερη συνδικαλιστική δράση στου «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ» (VIDEO)


Να προστατευθεί η ελεύθερη συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων και να σταματήσει κάθε προσπάθεια τρομοκρατίας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής, με αφορμή την ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στη λειτουργία του Σωματείου των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ».
Ζήτησε επίσης να καταλογισθούν οι ευθύνες για την παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης με τη μαγνητοσκόπηση γενικής συνέλευσης του σωματείου των εργαζόμενων, την οποία οργάνωσε η εργοδοσία το 2012, με συνεργείο μαγνητοσκόπησης των εργαζομένων που προσέρχονταν, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στη συνέλευση του Σωματείου τους, της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης.
Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος έκανε λόγο για «εκτεταμένα φαινόμενα παραβίασης της εργατικής νομοθεσίας» και πως έγιναν έλεγχοι από το ΣΕΠΕ. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε σε κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες στις οποίες θα προβεί η κυβέρνηση.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget