ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ Απεργία σήμερα των εργαζομένων στα μαγειρεία της Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία, των εργαζομένων στα μαγειρεία της Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρώνπροχωρά σήμερα, Παρασκευή 23 Μάρτη το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αχαΐας. Απαιτεί την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων που τους οφείλονται από το Δεκέμβρη.
Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο σημειώνει:
«Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης και της πολιτικής αυτής της κυβέρνησης, αλλά και των προηγούμενων, να καλύπτουν ανάγκες σε εργαζόμενους μέσω εργολαβιών και όχι μέσω μόνιμης και σταθερής δουλειάς με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, είναι οι συνάδελφοι να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε σημείο να μη μπορούν να καλύψουν βασικές βιοποριστικές ανάγκες.
Απαιτούμε να δοθεί άμεσα λύση στο φλέγον αυτό ζήτημα. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την καταβολή των δεδουλευμένων στους συναδέλφους.
Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου, τους εργαζόμενους του Πανεπιστημίου, αλλά και τους φοιτητές να στηρίξουν την απεργία των εργαζομένων στα μαγειρεία της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου την Παρασκευή 23 Μάρτη 2018 από τις 7.30 π.μ. στο χώρο της Εστίας.
Διεκδικούμε
  • Αποπληρωμή των δεδουλευμένων αποδοχών τους για τους μήνες Δεκέμβριο του 2017, Γενάρη και Φλεβάρη του 2018
  • Τήρηση της σύμβασης που προβλέπει τη χορήγηση ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας) -στολών και υποδημάτων- που απαιτούνται για την εργασία τους στα μαγειρεία.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget