ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΟΤΑ - ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ Διαμαρτυρία την Τρίτη στη Βουλή και κατάθεση πρότασης νόμου για μονιμοποίηση των συμβασιούχων

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και κατάθεση σε όλα τα κόμματα, εκτός από τη ναζιστική - εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, πρότασης νόμου που θα μετατρέπει όλες τις συμβάσεις από ορισμένου χρόνου σε αορίστου χρόνου τώρα, πραγματοποιούν την Τρίτη 30 Μάη το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και οι επιτροπές αγώνα συμβασιούχων Αμαρουσίου, Ωρωπού και δήμων Πειραιά.
Επιπλέον, την μέρα που θα ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να πραγματοποιηθεί 24ώρη απεργία και να κλείσουν ταυτόχρονα όλα τα γκαράζ.
Η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή και όπως αναφέρει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής ήταν «σημαντικό βήμα, στην οργάνωση του αγώνα των συμβασιούχων για το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά»
Αναφέρει επίσης πως «κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταφέρθηκε η πείρα από τις προσπάθειες για οργάνωση του αγώνα στους χώρους δουλειάς, προτάσεις και σκέψεις. Μεταφέρθηκε εικόνα από προηγούμενους αγώνες συναδέλφων που οδήγησαν στη μονιμοποίηση τους, κόντρα στις πολιτικές των κυβερνήσεων και της ΕΕ. Αναδείχθηκαν οι ευθύνες του κυβερνητικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού, που διασπά του εργαζόμενους ανάλογα με τη σχέση εργασίας. Ακόμα και τώρα που η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε 15.000 απολύσεις, εργοδοτικός συνδικαλισμός, κυβέρνηση και δήμαρχοι καλλιεργούν κλίμα εφησυχασμού για να τις διευκολύνουν».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget