ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ» Πρωτοβουλία συντονισμού κινητοποιήσεων

Κάλεσμα για συντονισμό των κινητοποιήσεων των σωματείων εργαζομένων στην Υγεία απευθύνει με επιστολή του το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Αγαπητοί συνάδελφοι, στη χτεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του σωματείου μας, μπροστά στα οξύτατα προβλήματα του νοσοκομείου και ιδιαίτερα την έλλειψη προσωπικού και τη διεύρυνση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων μέσα στα νοσοκομεία με συναδέλφους που δουλεύουν στο πλευρό του μόνιμου προσωπικού με τα ίδια καθήκοντα και την ίδια ευθύνη, ενώ αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα απλήρωτης εργασίας, απολύσεων αλλά και απώλειας και των στοιχειωδών εργασιακών - ασφαλιστικών δικαιωμάτων, αποφασίσαμε τις παρακάτω παρεμβάσεις:
- Την Τρίτη 30 Μάη, παράσταση διαμαρτυρίας στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΑΕΔ (Εθνικής Αντιστάσεως 8, Αλιμος) στις 3 μ.μ. οπότε και συνεδριάζει το ΔΣ του ΟΑΕΔ.
Απαιτούμε:
Να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα (και νύχτες - αργίες) στους εργαζόμενους μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.
Να γίνεται η πληρωμή κάθε μήνα, χωρίς καμία καθυστέρηση ή περικοπή.
Να εξασφαλισθούν πλήρη εργασιακά κι ασφαλιστικά δικαιώματα, καθώς & μέτρα Υγείας κι Ασφάλειας.
Να μην απολυθεί κανείς - Να προσληφθούν όλοι με μόνιμη, σταθερή σχέση εργασίας και πλήρη δικαιώματα.
- Την Τετάρτη 14 Ιούνηστάση εργασίας 11 π.μ. - 3 μ.μ. για όλο το Επικουρικό προσωπικό και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας στις 12 μ., με βασικά αιτήματα:
Να μην απολυθεί κανείς - Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις - Μαζικές προσλήψεις Μόνιμου προσωπικού σε Υγεία - Πρόνοια.
Σας καλούμε όλους με ανάλογες αποφάσεις, να συντονίσουμε τη δράση μας!».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget