ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ - ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ Σύσκεψη για τους συμβασιούχους την Παρασκευή 26 Μάη στον κινηματογράφο «Αλκυονίς»

Κάλεσμα μαζική συμμετοχής στη σύσκεψη που διοργανώνουν για τους συμβασιούχους, απευθύνουν το Συνδικάτο ΟΤΑ Νομού Αττικής και οι Επιτροπές Αγώνα των συμβασιούχων των δήμων ΠειραιάΑμαρουσίου και Ωρωπού. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μάη, στις 18.00 στον Κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42-46 πλησίον της πλ. Βικτωρίας στην Αθήνα) με σκοπό την κλιμάκωση του αγώνα μπροστά στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και τις 15.000 απολύσεις που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
«Η παρουσία σου», αναφέρουν οι διοργανωτές,  «είναι επιβεβλημένη για να κουβεντιάσουμε, να προετοιμάσουμε, να οργανώσουμε τον αγώνα μας μπροστά στις 15.000 απολύσεις που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εκμεταλλευόμενη την απαράδεκτη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για το πρόβλημα που δημιούργησε και αυτή και οφείλει να το λύσει. Δεν πρέπει να τσιμπήσουμε από τη καλλιέργεια εφησυχασμού και αναμονής που προσπαθούν να σπείρουν κυβέρνηση, πλειοψηφία της ΚΕΔΕ και η συμβιβασμένη πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ ότι τάχα περιμένουν την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και μετά η κυβέρνηση θα νομοθετήσει για τη παραμονή μας στη δουλειά μέχρι τα τέλη του χρόνου.
Συνάδελφοι κανένας δεν μπορεί να παίζει με το μεροκάματο μας και την αξιοπρέπεια μας. Εμείς έχουμε τη δύναμη, χωρίς εμάς κανένας χώρος και καμιά υπηρεσία δεν μπορεί να λειτουργήσει. Απαιτούμε να έχουμε Μόνιμη και Σταθερή δουλειά με πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα για να μπορούμε να ζήσουμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας. Και από αυτό το αίτημα δεν κάνουμε βήμα πίσω. Ας το πάρουν χαμπάρι.
Απαιτούμε από τη κυβέρνηση να μην γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου και άμεσα να φέρει νομοθετική ρύθμιση που θα μετατρέπει όλες τις συμβάσεις από Ορισμένου Χρόνου σε Αορίστου χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget